Servis Računara

Ukoliko Vaš računar radi otežano, usporeno ili uopšte ne radi, MD2 računari je pravo mesto za Vas.

Servisiramo sve modele PC računara i nudimo sve usluge u vezi servisiranja PC računara.

Ukoliko Vas zanima kompletan servis kontaktirajte nas i mi ćemo Vas uputiti u sve detalje oko usluge.

Naše stručno i profesionalno osoblje u svom radu koristi savremene alate i mašine, zahvaljujući kojima imamo lakši i precizniji pristup računaru, kao i brzu i efikasnu popravku istog.

Servis Laptopa

Servisiranje laptop računara podrazumeva kompletan servis kao što je: čišćenje od prašine, zamena termalne paste, podmazivanje ventilatora, zamena termal padova i na kraju kontrola svih komponenti pod opterećenjem kako bi dobili kompletnu sliku ispravnosti laptopa.

Nemojte čekati da Vaš laptop dođe do krajnje granice, servisirajte ga i očistite na vreme.

Kontaktirajte nas ukoliko želite da saznate nešto više o servisiranju.

Online podrška

Uveli smo i program za daljinsku podršku i popravku računara naših novih i starih klijenata.

Ako vidite neki problem koje mislite da je moguće rešiti i bez našeg dolaska na teren, nazovite naš servis računara na telefon u bilo koje vreme u toku radnog vremena i recite nam opis problema. Ako serviser proceni da je kvar rešiv preko daljinske podrške, reći će vam da uključite program za daljinsku podršku i da pročitate user id i on će pristupiti vašem računaru. Posle toga ne dirajte ništa na računaru, prepustite sav posao serviseru i možete gledati kako popravka teče. Jedina potrebna stvar za online podršku je da imate internet konekciju.

Čišćenje od virusa

MD2 računari je do sada uspešno rešavao sve probleme u vezi virusa, trojanaca, špijuna i drugih štetnih programa sa interneta.
Ako su virusi već dovoljno oštetili sistem, mi vam predlažemo novu instalaciju sistema.
Radimo backup podataka po potrebi, i uz svaki računar koji ste doneli na čišćenje od virusa instaliramo besplatnu zaštitu protiv virusa.