O nama

Firma MD2 Računari DOO Zrenjanin nalazi se u Zrenjaninu, Tomićeva br. 71 i poslujemo od 2009 godine.

Poslujemo na teritoriji celog Srednjebanatskog okruga. Bavimo se servisom i prodajom računara i računarske opreme, softvera i računarskih periferija kao i uslugama iz ove oblasti.

Nudimo desktop i laptop računare, gotove konfiguracije ili sklopljene prema vašim željama i potrebama, sve vrste potrebnih komponenti, softvera, računarskih periferija, prateće opreme, potrošnog materijala, medija, kao i reciklažu tonera za vaše laserske štampače.

Vršimo projektovanje, izradu, ugradnju i održavanje računarskih mreža i mrežne opreme, projektovanje i postavljane sistema za video nadzor kao i rekonstrukciju i održavanje postojećih sistema.

Naš tim pruža kompletnu i konstantnu tehničku podršku i servis svega gore navedenog u garantnom i vangarantnom roku, u našem objektu ili na terenu, kao i savete našim klijentima.

U saradnji sa partnerskim firmama u mogućnosti smo da Vam ponudimo različite WEB Hosting kao i ADSL internet pakete, kao i održavanje fiskalnih kasa i štampača.

Kroz naš servis, maloprodaju i veleprodaju u mogućnosti smo da svim fizičkim i pravnim licima pružimo kompletnu, pravovremenu i kvalitetnu uslugu u našim prostorijama ili na terenu. Pravnim licima nudimo i mogućnost saradnje kroz različite oblike ugovora, tako da vaši računari i mreže uvek budu u top formi, podaci bezbedni , a posao teče bez zastoja.

Pratite nas na Facebook za Novosti ili Akcije!

O nama